Yargı Dizisine Yeni Oyuncu! Yekta'nın Oğlunu Kim Oynuyor?

Pazar akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı 46. bölüm fragmanında büyük bir sürpriz geldi. Yekta'nın oğlu olarak seyircinin karşısına çıkacak olan oyuncunun kimliği merak ediliyor. İşte Yargı dizisine katılan oyuncu ve detaylar...

Sema Ergenekon'un senaryosunu yazdığı Yargı 46. bölümü için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Pazar akşamları yayınlanan ve her bölümü heyecanın giderek arttığı dizinin yeni bölüm fragmanında büyük bir sürpriz geldi. Peki Yargı'ya katılan yeni oyuncuyu kim oynuyor?

Başrollerinde Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Şükran Ovalı ve Başak Gümülcinelioğlu'nun yer aldığı Yargı 46. bölüm fragmanında Yekta'nın karşısına dikilip, "Ben sizin oğlunuzum" diyen oyuncunun yüzü belli değil. Ancak fragmanı takip edenler bu önemli detayın peşine düştü.

YEKTA'NIN OĞLU KİM?

Dizinin ilk bölümlerinde oğlu Engin ile yaşadığı çatışmalarla bilinen Tilmen Hukuk Bürosunun sahibi Yekta'nın yeni oğlunun kim olduğu Pazar akşamı Yargı yeni bölümünden ortaya çıkacak.

Borsa günü yükselişle tamamladı! İşte günün en çok işlem gören hisse Kuvvetli yağışa dikkat! Yurt geneli hava durumu raporu yayınlandı! Deprem bölgesi hava durumu raporu yayınlandı! İşte 11 ilde hava durumu
Sonraki Haber