Yargı'nın İclal Savcısı Defne Kayalar'dan dikkat çeken açıklama! "Haset desen o da var"

EĞLENDİREN PAYLAŞIMLAR ART ARDA GELDİ

Uluslararası Emmy Ödül Töreni'nde şıklığı ve zarafetiyle dikkatleri üzerine çeken Defne Kayalar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da eğlendirmeye devam ediyor.

TİYE ALMIŞTI

Kayalar, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında paylaştığı Beyonce ve Jay-Z'yi tiye alan gönderileriyle takipçilerini gülümsetti. Ünlü isimlerin ikonik pozlarını kendi yorumuyla yeniden canlandıran Kayalar, esprili paylaşımlarıyla beğeni topladı.

ESPİRİ ÜZERİNE ESPİRİ

Kayalar, son olarak Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterini canlandıran Ceren Karakoç ile verdiği pozu paylaştı. Karakoç'un telefonuna bakarken verdiği pozuna "Merak desen bende" notunu düşen Kayalar, takipçilerini bir kez daha güldürdü.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı Osimhen'in değeri 25 milyon euro düşürüldü, En-Nesyri'nin değeri arttı