Yarın hava nasıl olacak? 2 Temmuz hava durumu

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Az bulutlu, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

EDİRNE 19°C, 36°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 21°C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 19°C, 32°C
Parçalı bulutlu, yarın (Cumartesi) öğle saatlerinden sonra kıyı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ 19°C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu

EGE
Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

DENİZLİ 22°C, 36°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 15°C, 37°C
Az bulutlu ve açık

KÜTAHYA 15°C, 28°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA 23°C, 37°C
Az bulutlu

AKDENİZ
Az bulutlu, iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Adana'nın iç kesimleri ile gece saatlerinden itibaren Osmaniye çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; iç kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ADANA 24°C, 36°C
Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde iç kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 26°C, 37°C
Az bulutlu

HATAY 23°C, 30°C
Parçalı bulutlu

ISPARTA 17°C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

İÇ ANADOLU
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Ankara'nın batısı, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Konya, Kayseri ve Eskişehir'in doğu çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve doğu kesimlerinde kuzey yönlerden kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ANKARA 15°C, 28°C
Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde batı kesimleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ÇANKIRI 14°C, 29°C
Parçalı bulutlu

ESKİŞEHİR 15°C, 29°C
Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde doğu çevreleri yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KONYA 18°C, 28°C
Parçalı bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz