Yarın hava nasıl olacak? 22 Mart Salı hava durumu

Meteorolojinin değerlendirmelerine göre; Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Muğla, Sinop, Ağrı ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Trakya ve kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

MARMARA
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Kocaeli çevrelerinin karla karışık yağmurlu, yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

EGE
Parçalı ve çok bulutlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Muğla çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Narin cinayetinde doğum kontrol hapı detayı Gençlerin en sevdiği siyasetçi kim? Akaryakıta zam geliyor, tabelalar değişiyor! İşte güncel fiyatlar "Ali Koç bu saçmasapan oyunculara 500 milyon dolar para harcadı" Merakla beklenen 'ısırık' raporu tamamlandı! "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun"