Yasak Elma 108. bölüm izle

Yasak Elma 108. bölüm full izlemek için yayında. Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin son bölümü tek parça halinde FOXPlay platformundan izlenebilecek. Peki, Yasak Elma 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 108. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin 108. son bölümünde; Yıldız, Çağatay’ı kaybedeceğini anlayarak son kez bir daha oyun oynamaya karar verir ve işler oldukça yolunda gider.

Ender, Kaya ile arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüphelenmeye devam etmektedir. Bütün kapılar tek tek Cansu’nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali’nin davetini basarak davetlilere silahını doğrultur.

Kaya’nın geri dönmesi, Ender’in bütün gelecek planlarını da alt üst etmiştir. Şahika, Kaya üzerinden Ender’i üzerek yenme derdindeyken, yaşadığı tesadüfler onu Ömer’le bir araya getirmiştir. Yıldız, yalanın ortaya çıkmaması için mecburen Ender ile el sıkışmak durumunda kalmıştır.

Yasak Elma 108. bölümünü izlemek için tıklayınız

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle