Yasak Elma 109. bölüm izle! Yasak Elma 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 109. bölüm izlenmek için yayında. 3 Mayıs Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 109. bölüm full izle tek parça halinde FOX Play de. Yasak Elma 110. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 109. bölüm 3 Mayıs akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Yasak Elma son bölümüne Şahika’nın cenazesi damgasını vurdu.

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin 109. son bölümünde; Şahika’nın ölümü ile herkes büyük bir şok içerisinde kalmıştır. Bundan en çok etkilenen ise Kaya olmuştur.

Ender de Kaya’ya destek olmak adına tüm geçmiş hesaplaşmalarını bir kenara bırakarak onunda yanında kalır. Hasan Ali de Şahika’nın ölümünü hisseleri almak adına fırsata çevirmek için hemen harekete geçer. Ender ve Yıldız da bu karar sonrasında birlik olma yoluna gider ve Hasan Ali’ye meydan okur.

Yasak Elma 110. yeni bölümü ile 10 Mayıs Pazartesi akşamında saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak.

YASAK ELMA 109. SON BÖLÜM İZLE

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle