Yasak Elma 110. bölüm izle

Yasak Elma 110. bölüm sezon finali kesintisiz tek parça full izle olarak yayında. 10 Mayıs akşamında FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin son bölümü FOX Play platformunda. Yasak Elma 111. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Şevval Sam ile Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin 110. son bölümü 10 Mayıs Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Yasak Elma son bölümünde; Cansu’nun silahından çıkan kurşunla vurularak öldürülen Şahika herkesi derinden sarmıştır. Artık Şahika için ayrılığın vaktidir.

Bundan oldukça etkilenen Kaya’ya ilk destek Ender’den gelir. Hasan Ali’de Şahika’nın ölümü sonrasında bunu fırsat bilerek harekete geçer ancak hesaba katmakları karşısına çıkmak için hesap kollamaktadır. Ender ile Yıldız da birlik olmak için yemin etmişlerdir.

Yasak Elma sezon finalinde Hasan Ali’yi bitirmek için bir araya gelen Ender, Zehra, Kaya, Yıldız’ın hep birlikte plan yapması dikkatlerden kaçmaz. Hasan Ali herkesi aynı evde toplarken sürpriz planını da devreye alır ve oldukça şaşırtıcı hamleler gerçekleştirir. Şahika’nın diziden ayrılmasından sonra Berk Oktay’ın hayat verdiği Çağatay’ın eski sevgilisi ve çocuğunun annesi olarak Ece Dizdar oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Şevval Sam son yaşanan olaylardan sonra dizsi hakkında “Şu anda yaşanan son olaylardan sonra benim bile yerim değişebilir. Burada esas olan projedir. Yasak Elma sadece bir konsepttir. Bunun adına senaristler ve yapımcılar son kararı verir. Bende bu noktada istenildiğinde hizmetime devam eder, istenmediğimde ise gidebilirim. Zaman içerisinde kimse ne olacağını bilemez.” ifadelerine yer vermişti.

YASAK ELMA 110. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle