Yasak Elma 88. son bölüm

Yasak Elma 88. bölüm full izlenmek için yayında. 7 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma 88. bölüm sansürsüz tek parça halinde FOX Play’de.

Yasak Elma 88. bölüm izle linki merakla araştırılıyor. 7 Aralık akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Şevval Sam’ın oynadığı Yasak Elma dizisinin 88. son bölümü tek parça halinde FOX Play üzerinden izlenebilecek.

YASAK ELMA 88. BÖLÜM İZLE TIKLAYINIZ

Ender, Yıldız ve Şahika’nın yolları bir kez daha kesişmiştir. Yıldız tek derdi bir kez daha Çağatay’dan beklediği ilgiyi göremediği içindir ve bunda büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır.

Şahika sonunda Mert’i kendi tarafından çekemeyeceğini anladığından onu şirketten uzaklaştırmak adına bütün planlarını yapar. Çağatay’ın gözünde kendisini aklamaya çalışan Yıldız diğer yandan oğlu Hasan Ali ile arasını halen düzeltmenin peşindedir.

Feride ise bir türlü Yıldız’a ısınamazken oğlunu da bu konuda dolduruşa devam etmektedir. Çağatay’ın niyetinin ciddi olmaması da Yıldız’ın bir anda geri adım atmasına neden olmuştur.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle