Yasak Elma 90. bölüm full izle! Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yasak Elma 90. bölüm full izle bağlantısı araştırılıyor! 21 Aralık akşamında Yasak Elma 90. bölüm izle linki tek parça halinde fox play'de.

Yasak Elma 90. bölüm izlemek isteyenler bu akşam dizinin yeni bölümü için araştırmalara başladı. FOX TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma 90. bölüm tek parça fox tv ve youtube üzerinden izlenebilecek.

YASAK ELMA 90. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yıldız, Çağatay'ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali'yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar. Feride, Yıldız'ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay'ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız'ın geri adım atmasına sebep olur.

Yıldız ve Şahika, Ender'den intikam almak için birlik olup, Ender'i Halit'ten ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ender'in Halit'le sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar.

Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız'ı bir araya getirir.

YASAK ELMA 90. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle