Yasak Elma 98. bölüm fragmanı izle!

Yasak Elma 98. bölüm fragmanı izle! Yasak Elma 98. bölüm fragmanı merak ediliyor. 8 Şubat Pazartesi akşamı yeni bölümü yayınlanan Yasak Elma 98. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece'nin rol aldığı Yasak Elma 98. bölüm fragmanı izle linki araştırılmaya başlandı. Bu akşam yayınlanan son bölüm sonrası Yasak Elma 98. yeni bölüm fragmanı, dizinin takipçileri tarafından izlenmek için yayında.

YASAK ELMA 98. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FOX Tv'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma 97. bölümde Şahika'nın ortadan kaybolması Ender'i şüphelendirir. Ender, Şahika'nın öldürüldüğünü düşünerek Hasan Ali'yi suçlar.

Hasan Ali ise yaptıklarının gizli kalması için tüm gücünü kullanacaktır. Ender, herkese Hasan Ali'nin bir katil olduğunu ispat etmeye çalışır.

Ender açık açık Hasan Ali'ye Şahika'nın kaybolmasıyla ilgili "Sizden şüpheleniyorum" der.

Öte yandan Çağatay'ın annesi, kocasının evinde Şahika'nın kolyesini bulur. Kadın Hasan Ali'nin kendisini aldattığını düşünse de Yıldız olayı anlamıştır.

Kaynarca'nın "Bundan daha kolayını bulamadık" dediği soruyu bilemedi Şerif Issı'yı deli eden kadınla ChatGPT de baş edemedi! Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle