Yavuz Bingöl ile Nilşah Ağaoğlu evleniyor! Nikah şahitlerini açıkladı

Beşinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, nişanlısı Nilşah Ağaoğlu’na evlenme teklifi etti. Yavuz Bingöl nikah tarihlerini ve nikah şahitlerini de açıkladı.

6 Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nde önceki gece sahnede Yavuz Bingöl, Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan vardı. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen festival öncesinde sanatçılar basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre; Yavuz Bingöl, "İlk 2 gün çok özel sesler ağırladık. Bu sene bizim Oktay ile yıllarca üzerine düşündüğümüz bir projemiz vardı. Biz onunla sık sık görüşürüz.  İki çirkin adam aramıza da bir güzel kızı aldık. Projeyi Elif'e anlattık ve o da bizimle olmak istedi" dedi.

Genç kızın kafasını kesip surlardan attı! Detaylar kan donduruyor... Fatih'teki cani ilk cinayeti nasıl işledi? Böyle sevgi olur mu! Bebeği dudağından öpüp videoya aldı! Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! Katilin annesi mahkemede "iyi ki yapmışlar" dedi Türkiye'de yanardağ püskürme riski keşfedildi