Yayıncı kuruluşun hakem yorumcularından geceye damga vuran yorum: "Fenerbahçe'nin kazandığı penaltı fiyasko! Penaltıyla alakası yok! Galatasaray'da Davinson Sanchez kırmızı kart görmeliydi"

Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçta çok konuşulan iki hakem kararı oldu. Bunlardan biri Fenerbahçe lehine verilen penaltı, diğeri de Davinson Sanchez'in gördüğü sarı kart oldu. Yayıncı kuruluşun hakem yorumcuları, bu iki pozisyonu değerlendirdi.

"FENERBAHÇE'YE VERİLEN PENALTI FİYASKO! DAVİNSON SANCHEZ KIRMIZI GÖRMELİYDİ"

Süper Lig'in 6. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası çok konuşulan hakem kararları ise Fenerbahçe lehine verilen penaltı ve Galatasaray'da Davinson Sanchez'in gördüğü sarı kart oldu. Yayıncı kuruluşun hakem yorumcuları, bu iki pozisyonu değerlendirdi.

Kadıköy buz kesti, Aslan dev derbide kükredi! Metin Arolat'ı dostları yalnız bırakmadı Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray "F.Bahçe'nin penaltısı fiyasko! G.Saray kırmızı kart görmeliydi" Ludditler Haklı Mıydı? Jose Mourinho: Salakça bir cevap olarak görülecek ama...