Yayıncı kuruluşta tüm pozisyonlar incelendi: "Galatasaray aleyhine verilen iki penaltı kararı da yanlış! Ayrıca Galatasaray'ın penaltısı da verilmedi"

Galatasaray'ın Adana Demirspor ile deplasmanda oynadığı ve 5-1 kazandığı maçta hakem kararları dikkat çekti. Galatasaray aleyhine 2 penaltı ve Adana Demirspor'a bir kırmızı kart veren Kadir Sağlam'ın kararları yayıncı kuruluştaki Trio programında masaya yatırıldı. Kadir Sağlam'ın kararlarında hata yaptığı söylendi.

Süper Lig'in 4. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Adana Demirspor'u 5-1 mağlup etti. Mücadelede 3 kez penaltı kararı verilirken, bir de kırmızı kart çıktı. Yayıncı kuruluşun hakem yorum programı Trio, Kadir Sağlam'ın bu kararlarını değerlendirdi. Trio ekibi, Galatasaray'ın aleyhindeki penaltı kararlarının yanlış olduğunu söyledi.

"Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi