Yaz aylarında bildiklerinizi unutun! Cilt bakımında rutinleriniz değişecek...

Yaz aylarında cilt bakım rutini, artan sıcaklık ve güneş ışınlarının etkisiyle değişiklik gösteriyor. Bu dönemde cildi korumak ve sağlıklı tutmak için bazı özel önlemler almak gerekiyor. Gençlik aşıları ve kök hücre işlemleri de bu dönemde daha fazla ilgi görüyor. İşte yaz aylarında cilt bakımı için dikkat edilmesi gerekenler...

Yaz aylarında cilt bakım rutini, artan sıcaklık ve güneş ışınlarının etkisiyle değişiklik gösteriyor. Bu dönemde cildi korumak ve sağlıklı tutmak için yeni yöntemler kullanılıyor.

Yaz Aylarında Cilt Bakımı İçin Öneriler
Güneş Koruyucu Kullanımı

Güneşin zararlı UV ışınlarından korunmak için geniş spektrumlu, en az SPF 30 olan bir güneş kremi kullanın. Güneş koruyucu kremi dışarı çıkmadan 15-30 dakika önce uygulayın ve her 2-3 saatte bir yeniden sürün.

Büyük kurnazlık: Narin cinayetinde deliller bakın nasıl karartılmış! Galatasaray Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde! Resmen açıkladılar Narin Güran'ın dereden çıkarılma anı ortaya çıktı! Narin'in 19 gün neden bulunamadığı ortaya çıktı! Narin Güran cinayetindeki 18 dakikalık sır perdesinde neler yaşandı? Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı!