Yaz aylarında hamilelere müthiş öneriler! Bu kurallara uyarsanız gebelik konforunuz artacak...

Hafif ve bol giysiler giyin: Sıcak havalarda koyu renkli ve dar giysiler yerine, açık renkli ve bol giysiler tercih edin. Bu giysiler, vücudunuzun daha fazla nefes almasını ve serin kalmasını sağlar.

Güneşten korun: Güneş ışınları hamileler için zararlı olabilir. Bu nedenle, güneş ışınlarından korunmak için güneş kremi, şapka ve güneş gözlüğü kullanın. Güneş ışınlarının en yoğun olduğu saatlerde (10:00 - 16:00 arası) dışarı çıkmaktan kaçının.

Doktorunuza danışın: Herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya hamileliğinizle ilgili herhangi bir endişeniz varsa, doktorunuza danışmaktan çekinmeyin. Doktorunuz, size özel tavsiyelerde bulunabilir.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?