Yaz aylarında hamilelere müthiş öneriler! Bu kurallara uyarsanız gebelik konforunuz artacak...

Düzenli egzersiz yapın: Egzersiz yapmak, hamileler için faydalıdır. Ancak, sıcak havalarda egzersiz yapmak daha zor olabilir. Bu nedenle, erken saatlerde veya akşam serinliğinde egzersiz yapmayı tercih edin. Yürüyüş, yüzme ve hamile yogası gibi egzersizler idealdir.

Sağlıklı beslenin: Sıcak havalarda beslenme de önemlidir. Hafif ve serinletici yiyecekler tercih edin. Meyve, sebze, salata ve yoğurt gibi besinler idealdir. Aşırı yağlı, kızarmış ve baharatlı yiyeceklerden kaçının.

Dinlenin: Sıcak havalarda yorgunluk ve halsizlik daha sık görülebilir. Bu nedenle, dinlenmek için zaman ayırın. Mümkünse, gün içinde kısa molalar verin ve ayaklarınızı uzatın.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?