Yaz aylarında yıpranan saç nasıl canlandırılır? İşte yıpranan saça özel beslenme ve bakım önerileri...

1. Güneşten Koruma: Saçlarımızı güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumak için şapka, güneş gözlüğü veya saç bonesi kullanmak önemlidir. Ayrıca, saçlarımız için güneş kremi içeren ürünler de kullanabiliriz.

2. Doğru Şampuan ve Saç Kremi Seçimi: Saç tipimize uygun, nemlendirici ve onarıcı özelliğe sahip bir şampuan ve saç kremi seçmek önemlidir. Sülfat ve paraben içeren ürünlerden uzak durmak da saçlarımızın yıpranmasını önlemeye yardımcı olacaktır.

3. Düzenli Maske Uygulamak: Haftada 1-2 kez saç maskesi ve bakım yağları uygulamak, saçlarımızın ihtiyacı olan nemi ve proteinleri geri kazanmasına yardımcı olur. Ev yapımı doğal maskeler de bu amaçla kullanılabilir.

4. Isıdan Uzak Durmak: Saçlarımızı fön makinesi, maşa veya düzleştirici gibi ısı aletleri ile şekillendirmek yıpranmasına neden olabilir. Bu aletleri kullanırken mutlaka ısı koruyucu ürünler kullanmalı ve ısı ayarını düşük tutmalıyız.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!