Yeni bir aşka yelken açan Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu ilk kez yan yana görüntülendi

Yaklaşık iki hafta önce sosyal medyadan yaptıkları sürpriz bir paylaşımla aşklarını ilan eden oyuncu ve yönetmen Sarp Levendoğlu ile kendisinden 15 yaş küçük olan genç meslektaşı Naz Çağla Irmak katıldıkları 'Amacı Olmayan Grup' filminin galasında ilk kez birlikte görüntülendiler..

Önümüzdeki günlerde vizyona girmesi beklenen, vefatıyla tüm Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay'ın mücadelesini anlatan Demir Kadın filmi için saçlarını kazıtan ve yeni imajıyla son dönemde magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren 24 yaşındaki başarılı oyuncu şimdi ise aşk hayatıyla gündemde...


AŞIKLAR İLK KEZ BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENDİ

2 yıl evli kaldığı Birce Akalay'dan 2016'da boşanan ve ardından Derya Şensoy ile aşk yaşayan 39 yaşındaki oyuncu Sarp Levendoğlu bu ilişkisinde de aradığı mutluluğu bulamamıştı. Derya Şensoy'la yollarını altı ay önce ayıran Levendoğlu kalbini yeni bir aşka açtı. Yakışıklı oyuncu Levendoğlu, Naz Çağla Irmak ile aşk yaşamaya başladı. Aşklarını saklamayıp sosyal medyadan gözler önüne seren taze aşıklar ilk kez birlikte görüntülendiler. Oyuncu çift, 'Amacı Olmayan Grup' filminin galasında dün birlikte objektiflere yansıdı.

SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; İki yıl önce pandemi nedeniyle vizyona giremeyen ve internet fenomenlerinin hayatını mizahi olarak ele alan 'Amacı Olmayan Grup' filminin galası dün gerçekleştirildi. Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu ilk kez sinema galasında objektiflere takıldı. Levendoğlu, filmde rol alan sevgilisini heyecanlı gününde yalnız bırakmayıp, galaya katıldı. Film öncesi görüntülenen çift, mutlu olduklarını dile getirdi.

İşte taze aşıklardan yan yana ilk kare...


İsrail askerleri bir Filistinlinin naaşını tekmeleyip çatıdan attılar! MasterChef yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte fragman... Şenol Güneş'ten dikkat çeken çıkış: Anormal şeyler oldu!
Sonraki Haber