Yeni Dilan Polat vakası mı? Cüneyt Özdemir'den Tayyargiller'e: "Abi hacamat yaparak nasıl böyle paralar kazanıyorsunuz gözünüzü seveyim ya"

Cüneyt Özdemir, kısa süre önce Feyza Altun'un da işaret ettiği ve yaşantılarıyla Polat ailesini andıran Özlem Lina Öz ve eşi Tayyar Öz'ü gündemine aldı. Özdemir "Hacamatla nasıl böyle paralar kazanıyorsunuz?" ifadesini kullandı.

Dilan Polat ve ailesinin tutuklanarak cezaevine gönderilmesinin ardından benzer konular gündeme gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti.

Bir dönem Dilan Polat'a özenmekle suçlanan Özlem Öz ve eşi hakkında Feyza Altun'un ortaya attığı iddialar gündemdeydi. Gazeteci Cüneyt Özdemir de bu iddialarla ilgili konuştu.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!