Yeni fon mu geliyor? Derin ABD'nin parlattığı Sinem Dedetaş Alman parti lideriyle neden görüştü?

Derin ABD'nin son günlerde parlattığı Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın Alman Sosyal Demokrat Partisi SPD’nin Eş Genel Başkanı ile görüşmesi dikkat çekti. Alman dış istihbaratı BND tarafından fonlanan bir partinin eş başkanı neden Üsküdar Belediye Başkanı ile görüşür?

Derin ABD CFR'nin yayın organı olan ve uluslararası gündemi takip eden Foreign Policy  dergisi Sinem Dedetaş'a geçtiğimiz günlerde övgüler düşmüştü. 

"İstanbul'un en muhafazakar ilçesinde laik bir kadın, Erdoğan sonrası geleceğe doğru yol çiziyor" başlığıyla verilen makalede Dedetaş'ın kaderinin İmamoğlu ile iç içe olduğu belirtilmişti. 

SOSYAL DEMOKRAT PARTİ LİDERİ İLE 'GÖÇ VE DEMOKRASİ' GÖRÜŞMESİ...

Bu makale sonrası dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Dedetaş, Alman Sosyal Demokrat Partisi SPD’nin Eş Genel Başkanı Lars Klingbeil ile görüştü. 

Alman dış istihbaratı BND tarafından fonlanan bir partinin eş başkanı neden Üsküdar Belediye Başkanı ile görüşür?

"YENİ FON YÜKLENİYOR..."

Ülkesindeki sığınmacıları iade eden ve tüm kara sınırlarında kontrolleri sıkılaştırma kararı alan Almanya ile 'göç' konusunu konuştuklarını dile getiren Dedetaş'a çok sayıda tepki yorumu geldi. 

İsrail saldırılarına karşı harekete geçilmeli Çok ses getirmişti! Taş Kağıt Makas dizisinde beklenmeyen erken final! Rigas FS - Galatasaray | Canlı maç anlatımı
Sonraki Haber