YENİ VERGİ PAKETİNDE NELER VAR? YENİ VERGİLER NELER?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Meclis'e gelen yeni vergi paketinin detaylarını, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile CHP heyetinin görüşmesinin perde arkasını, Diyarbakır ve Mardin'de çıkan yangını masaya yatırdı.

''TÜRKİYELİLİK' DİYE VURGU YAPANLAR BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN AJANDASINA SAHİPTİR''

Bozkurt, ''Birilerinin kendi ajandalarında 'Türkiyeliyim' diyerek Türkiye'yi parçalama planları var. Ele geçirilen teröristlerin geçmişte 6 güvenlik görevlimizin şehit edildiği, 19 güvenlik görevlimizin yaralandığı toplam 9 eyleme katılmış teröristler olduğu tespit edildi. 'Türkiyelilik' diye vurgu yapanlar bölücü terör örgütünün ajandasına sahiptir.

''HAMBURGER VE KAHVE ZİNCİRİNDE OLANLARIN ARKASINDAN İSRAİL VE ABD İSTİHBARATI ÇIKABİLİR''

Hamburger ve kahve zincirinde Gazze'ye destek adı altında yapılanlar Gazze ve Filistin mücadelesine zarar verecek işler. Bunlar NATO'nun, Gladyo'nun dincileridir. Arkasından İsrail ve ABD istihbaratı çıkabilir.

''ÖZERK BİR TERÖR DEVLETİ İÇİN BÜTÜN DÜĞMELERE BASMIŞ DURUMDALAR''

Özkan, ''Türkiye'de kutuplaştırma ve ayrıştırma çabaları için tüm düğmelere bastılar, her yerden geliyorlar. uyanık olalım. Özerk bir terör devleti için bütün düğmelere basmış durumdalar.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Binyamin Netanyahu'yu, BM'de alkışlayanlar bakın kim çıktı? Devlet başkanının kürsüde yaptığı hareket şaşkına çevirdi! Füze saldırısı TikTok yayınına yansıdı Canlı yayında bombardımanın hedefi oldu! Güney Afrika beyaz örtüyle kaplandı! Bacak kadar çocuğu Filistin bayrağı sallıyor diye gözaltına aldılar