Yenidoğan Çetesi elebaşı PKK'lı Fırat Sarı'nın kan donduran talebi! "Türk çocuk istiyoruz, Suriyeli işimize yaramaz"

Yenidoğan Çetesi'nin elebaşı doktoru Fırat Sarı ile doktor gibi nöbete bıraktığı hemşire Hakan Doğukan Taşçı arasındaki bir diyalog kan dondurdu. İddianamede yer alan telefon konuşmasında elebaşı Fırat Sarı'nın hemşireye öldürecekleri bir bebek için "Bu Türk mü? İnşallah Suriyeli değildir." dediği öğrenildi. Bebek katili Sarı'nın PKK bağlantısı ortaya çıkmıştı.

Türkiye sağlık tarihinin en büyük skandalı olan Yenidoğan Çetesi ile ilgili dehşete düşüren gerçekler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 

PES DEDİRTEN DİYALOG

İstanbul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan canilerin telefon konuşmalarında 'Türk ve Suriyeli' detayı şoke etti. 

12 bebeğin ölümüne neden olan Yenidoğan Çetesi'nin elebaşı doktoru Fırat Sarı'nın doktor gibi nöbete bıraktığı hemşire Hakan Doğukan Taşçı arasındaki bir diyalog kan dondurdu. 

"TÜRK ÇOCUK İSTİYORUZ, SURİYELİ İŞİMİZE YARAMAZ"

İddianamede yer alan telefon konuşmasında elebaşı Fırat Sarı'nın Taşçı'ya yoğun bakımdaki bir bebek için "Bu Türk mü? İnşallah Suriyeli değildir." dediği öğrenildi. 

PKK BAĞLANTISI ORTAYA ÇIKMIŞTI

1996'da üniversitede öğrenciyle PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan hüküm girdiği ve 1 yıl 6 ay 22 gün tutuklu kaldığı ortaya çıkan çete elebaşı Fırat Sarı'nın öldürmek için özellikle Türk çocuk istemesi kan dondurdu. 

İşte Fırat Sarı ve hemşire Hakan Doğukan Taşçı arasındaki o kan donduran konuşma;

21 Ekim 2024 at yarışı koşu saatleri belli mi? İşte TJK koşu programı At yarışı koşu sonuçları 20 Ekim 2024! Hangi atlar kazandı? Rick Wiles: 'ABD'li politikacılar kız çocuklarına tecavüz ediyor'
Sonraki Haber