Yenidoğan Çetesi skandalı Anadolu'ya sıçradı! 4 ilin daha adı geçiyor... Yine sahte epikriz raporu yine ölen bebekler!

Yenidoğan Çetesi ile ilgili gelen şikayetler giderek artıyor. İstanbul'da patlak veren skandal Anadolu'ya da sıçradı. Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya'da faaliyet gösteren özel hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde sevk edilen bazı bebeklerin sahte epikriz raporu düzenlenerek hastanede fazla süre yatırıldığı, SGK'dan haksız kazanç sağlandığı ve bu bebekler arasında şüpheli şekilde hayatını kaybedenlerin olduğu öğrenildi.

Türkiye, 12 bebeğin ölümüne neden olan ve İstanbul'da patlak veren yenidoğan çetesi skandalıyla sarsıldı.

Skandalın ardından, Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya'da faaliyet gösteren bazı özel hastanelerde yoğun bakım ünitelerine sevk edilen bazı bebeklerin sahte epikriz raporu düzenlenerek hastanede fazla süre yatırıldığı ve SGK'dan haksız kazanç sağlandığı, bu bebekler arasında şüpheli şekilde yaşamlarını yitirenler olduğu ortaya çıktı.

Samsunspor Fenerbahçe canlı maç detayları Bebek katili Yenidoğan Çetesi'ni çökerten CİMER ihbarı ortaya çıktı! Yenidoğan skandalı Anadolu'ya sıçradı! Ahmet Çakar'dan Galatasaray maçı hakemine isyan! "Bu kadar da olmaz" Ve İrfan Can Kahveci formayı kaptı! Mourinho kadroyu değiştiriyor Yılmaz Özdil Yenidoğan Çetesi'yle: Unuttuğu o fotoğrafı ortaya çıktı!