Yenidoğan Çetesi skandalı Anadolu'ya sıçradı! 4 ilin daha adı geçiyor... Yine sahte epikriz raporu yine ölen bebekler!

YİNE AYNI HASTANE YİNE ŞİKAYET

Aynı hastane hakkında internetteki şikayet sitelerine Safiye isimli bir kullanıcı tarafından girilen şikayet bildiriminde de benzer iddialara yer verilmesi dikkati çekti. 

Hastanede uygulanan yanlış tedavi sonucunda bebeğini kaybettiği iddiasında bulunan kullanıcı, şeker hastası olduğu için insülin kullandığını, gebeliğinin 29'uncu haftasında doktorunun insülin dozunu yükseltmesi nedeniyle bebeğinin kalp ritminin hızlandığını ve erken doğum yaptığını yazdı.

"BEBEĞİMİ KAYBETMEMİN SEBEBİ SİZSİNİZ"

Şikayette "Bebeğimi yanlış tedavi sonucu kaybettim. Size verdiğim paranın kuruşunu helal etmiyorum. Benim bebeğimi kaybetmemin sebebi sizsiniz. Benim içimi nasıl yaktıysanız sizin de içiniz yansın. Gereken işlemleri yapacağım. Bu böyle kalmayacak” diye yazıldı.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... Taraftarlar küplere bindi: Mourinho, Koç ve Ilıcalı topun ağzında! Gram altında tarihi zirve! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi!