Yenidoğan Çetesi skandalı Anadolu'ya sıçradı! 4 ilin daha adı geçiyor... Yine sahte epikriz raporu yine ölen bebekler!

"YOĞUN BAKIM DENMİŞ AMA ÇOCUĞUM HİÇBİR ZAMAN MAKİNEYE BAĞLANMADI"

-Bir anda doktor M.G. yanımıza gelerek çocuğumuzun alt kata (yenidoğan yoğun bakım ünitesi) alınacağını söyledi. Oysa bebeğimizin doğduğunda sağlıklı olduğu bize söylendi. Ancak epikriz raporunda bebeğimizin doğduğu andan itibaren entübe edildiği yazılmış. Ayrıca raporda çocuğumun her gün git gide kötüleştiği ve 3 Ekim'e kadar yoğun bakımda kaldığı yazılmış. Ancak benim çocuğum makineye hiçbir zaman bağlanmadı. 

"ÇOCUĞUMUN ÖLÜMÜNDE İHMALLER VAR"

Fotoğraflarda da mevcut. Son hafta ise taburcu bölümüne alındı. 3 Ekim sabahında ise bir anda aranarak bana çocuğumun öldüğü söylendi. Bebeğim ise gece 01.00'de yaşamını yitirmiş. Oysa bize sabah söylediler. Ben bebeğimi kaybettikten sonra Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Ancak ne yazık ki kovuşturmaya yer yok kararı verildi. Ben son günlerdeki haberlerin ardından dosyanın yeniden açılması talebinde bulunacağım. Benim çocuğumun ölümünde ihmaller var. Başkasının çocuğu bunu yaşamasın."

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü? FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Yenidoğan Çetesi'nin sakat bıraktığı çocuklar da var! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek