Yenidoğan Çetesi skandalı Anadolu'ya sıçradı! 4 ilin daha adı geçiyor... Yine sahte epikriz raporu yine ölen bebekler!

"HASTANEYE SEVK BİZİM TERCİHİMİZ DEĞİLDİ"

Bebeğinin hayatını kaybetmesi üzerine baba İbrahim Altan, 7 Temmuz 2024'te Firuzköy Şehit Ilgız Aykutlu Polis Merkezi Amirliği’ne giderek “taksirle öldürme” suçundan şikayette bulundu. Altan'ın şikayeti şöyle:

-Kızım 23 Nisan günü Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’nde doğdu. 32 haftalık olarak doğdu. Doğumdan bir gün sonra yemek borusu ve nefes borusu birleşik olduğu için aynı hastanede ameliyat oldu. Bir hafta sonra süt verilmeye başlandı. Sonrasında ‘burun kemikleri kapalı olduğu için başka hastaneye sevk olması gerekli’ dendi. 

-Sevk olana kadar günlük 600 cc süt ile besleniyordu. Yaklaşık üç hafta sonra sevk oldu ve 5 Haziran günü Özel F. Hastanesi’ne sevki gerçekleşti. Bu hastaneye sevk bizim tercihimiz değildi, 112 bizi buraya sevk etti. Bu hastanede yenidoğan yoğun bakıma yatırıldı. Süt hortumu takılıydı, burada B.E. isimli doktor tarafından çıkarıldı. Ben bunu bir hafta sonra öğrendim. Ben B.E. isimli doktora neden çıkarıldığını sordum, bana ‘çıkarmam gerekiyordu, çıkardım’ dedi. Bunun akabinde bana ‘zorla da olsa tekrar küçük hortum taktım’ dedi. Birkaç gün geçti ve taktığını beyan ettiği hortumu geri çıkardı. 

Samsunspor Fenerbahçe canlı maç detayları Bebek katili Yenidoğan Çetesi'ni çökerten CİMER ihbarı ortaya çıktı! Yenidoğan skandalı Anadolu'ya sıçradı! Ahmet Çakar'dan Galatasaray maçı hakemine isyan! "Bu kadar da olmaz" Ve İrfan Can Kahveci formayı kaptı! Mourinho kadroyu değiştiriyor Beşiktaş Konyaspor maç özeti