Yenidoğan Çetesi skandalı Anadolu'ya sıçradı! 4 ilin daha adı geçiyor... Yine sahte epikriz raporu yine ölen bebekler!

"OPERASYON GEREKLİ DENDİ"

-Sorduğumda bana 15 cc gibi bir süt verildiğini bunu da geri kustuğunu beyan etti. Öncesinde çocuğum zaten 600 cc süt almasına rağmen böyle bir durum yoktu. Ben bu sonradan takılan hortumun tam olarak takılamadığını düşünüyorum. Bu hortum çıkarıldıktan sonra bana ‘yemek borusunun genişletilmesi için operasyon gerekli. Bunun için de bizim yeterli imkanımız yok, başka hastanede yapılması gerekli’ dedi.

-30 Haziran günü Başakşehir Çam Sakura Hastanesi’ne geldik. Bana Çam Sakura’da ‘iki saat sonra beslenebilir’ dediler. B. E. isimli doktor bana ‘ben bir gün sonra besleyeceğim’ dedi. Ben itiraz edince bana ‘ben öyle karar verdim’ dedi. Ertesi gün çocuğum istifra ediyor diye yine beslenemedi. 

Samsunspor Fenerbahçe canlı maç detayları Yenidoğan skandalı Anadolu'ya sıçradı! Ahmet Çakar'dan Galatasaray maçı hakemine isyan! "Bu kadar da olmaz" Taraftarlar küplere bindi: Mourinho, Koç ve Ilıcalı topun ağzında! Ve İrfan Can Kahveci formayı kaptı! Mourinho kadroyu değiştiriyor Nihat Kahveci Mourinho'ya ateş püskürdü: Aklım almıyor, anlamıyorum!