Yenidoğan Çetesi skandalı Anadolu'ya sıçradı! 4 ilin daha adı geçiyor... Yine sahte epikriz raporu yine ölen bebekler!

"BEŞ GÜN BOYUNCA BESLEME YAPMADILAR"

-Devam eden beş gün boyunca da besleyemediler. Beş gün sonra B.E. isimli doktor çocuğun midesini yıkayacağını söyledi ve midesini de yıkadı ama yine de besleme yapmadılar. Ben bu durum karşısında 5 Temmuz’da hem B.E. isimli doktora hem de hastane yetkilisi Z. isimli kişiye sevk istediğimi beyan ettim. Bana her seferinde ters ters üsluplarla konuştular. 

-Çocuğuna ameliyat ile beslenmesi için takılan beslenme hortumu çıkarıldıktan sonra beslenemedi ve beslenemediği için de bugün 7 Temmuz’da saat 16.00 sularında vefat etti. Çocupumun kesin ölüm nedneinin tespiti için otopsi yaptırılmasını istiyorum. Çocuğumun vefat etmesinde ihmali olduğunu düşündüğüm B.E. isimli doktor ve Özel F. Hastanesi yetkililerinden davacı ve şikayetçiyim.

Altan’ın şikayetinin üzerinden aylar geçmesine rağmen konuya ilişkin herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Yenidoğan skandalı Anadolu'ya sıçradı! Samsunspor Fenerbahçe canlı maç detayları Taraftarlar küplere bindi: Mourinho, Koç ve Ilıcalı topun ağzında! Nihat Kahveci Mourinho'ya ateş püskürdü: Aklım almıyor, anlamıyorum! Beşiktaş Konyaspor maç özeti Samsunspor Fenerbahçe maç özeti izle