Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı: Kendisini tehdit edenleri işte böyle izledi...

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten ve çete tarafından makamında tehdit edilen savcının çete lideri ve üyelerinin ile aynı karede olduğu video sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Türkiye, Yenidoğan Çetesi ve ona ortak olan hastanelerin 'Bebek Cinayetlerini' Gazeteci Emrullah Erdinç'in ağzından duydu. Skandal hadiseyi ortaya çıkartan savcı makam odasında tehdit edilmişti. Savcıyı makam odasında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'in gözaltına alındığı fotoğraftaki bir detay ortaya çıktı.

SAVCI BÖYLE İZLEDİ

Türkiye'nin konuştuğu skandalın savcısı cesur bir şekilde soruşturmayı sürdürdü. Yenidoğan bebeklerin canına kast eden bu cani çeteye karşı operasyonu kararlılıkla sürdüren savcı, kendisini tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'in gözaltına alındığı ve adliyeye getirildiği o anlarda da soruşturmayı titizlikle takip etti.

Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı terörist öldürüldü Bebeklerimizin hayatını hiçe sayan vicdansızlardan hesap sorulacak FETÖ elebaşı Gülen öldü mü ölmedi mi? Yeğeni açıkladı Bartın'daki demir çelik fabrikasında patlama; 10 işçi yaralandı Serhat Akın bir daha yürüyemeyebilir Otobüste kavga: sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi