Yenidoğan Çetesi'nin sakat bıraktığı çocuklar da var! Yüzde 90 engelli kalan Eymen'in annesi konuştu

Türkiye'nin gündemindeki Yenidoğan Çetesi bebekleri yalnızca öldürmemiş, bir kısmının da sakat kalmasına neden olmuş! Soruşturmada adı geçen hastanelerden Esenyurt'taki Özel Reyap Hastanesi'nde doğum yapan Ayşe K., şu an 4 yaşındaki oğlu Eymen Ali K.'de, hastane çalışanlarının ihmali nedeniyle yüzde 90 oranında engel oluştuğunu iddia etti.

EYMEN'İ ÇETE Mİ SAKAT BIRAKTI?

İstanbul Esenyurt'ta ikamet eden 34 yaşındaki Ayşe K.'nin, 2020 yılında doğum sancıları başladı. Aciliyeti olan bir hastaydı ancak gelen ambulansla evlerine uzak olan Özel Reyap Hastanesi'ne sevk edildi.

Eymen Ali K., bu hastanede prematüre bebek olarak dünyaya geldi, 57 gün annesinden ayrı kalarak entübe edildi. İddiaya göre, hastane çalışanlarının yanlış tedavi uygulaması Eymen Ali K.'de kalıcı hasara neden oldu. Yaşadıklarını anlatan Ayşe K., "Ben orada birçok bebeği gördüm. Hiçbir şekilde ilgilenmiyorlardı, hemşireler oturmuş telefon ile oynuyordu ama çocuklar orada ağlıyordu. Bir tanesi morarırcasına ağlıyordu ve neredeyse kuvözden çocuk taşacaktı ağlamaktan, debelenmekten" şeklinde konuştu.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Gram altında tarihi zirve! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek Son depremde oluştu! Çatlakları bez parçaları ile kapatıyor!