Yenidoğan Çetesi'nin sakat bıraktığı çocuklar da var! Yüzde 90 engelli kalan Eymen'in annesi konuştu

"EYMEN YÜZDE 90 ENGELLİ VE ONLAR SEBEP OLDU BUNA"

Ayşe K., "Eymen orada iki kez aspire edildi ve şu an onların yazdığı epikrizde Eymen'in aspire edildiği yazmıyor. Bu bilgi yok. İki kez aspire oldu çocuk orada ve ciğeri hasar aldı. Yaşamış olduklarının bedelini Eymen ödeyecek. Eymen şu an yüzde 90 üzeri engelli ve onlar sebep oldu buna. Belki de aspire süreci olmasaydı Eymen şu an sağlıklı bir çocuk olarak hayatına devam edecekti. Çünkü, 26-27 haftalık doğup da hayatına devam eden bir sürü çocuk gördüm. Bunu prematüreliğe bağlayamazlar. Prematüre doğup, gelişimini tamamlayan bir sürü çocuk var. Bunlar sebep oldu, özellikle Yeşim Hemşire onu beslerken. İhmal olduğu çok belli. Çocuk kusmuş, ciğerine geri kaçmış kusmuğu. Uzun süre çocuk bu vaziyette kalmış.

Çocuk iki kez ölümden geri döndü. Burada onlar Eymen'e hiçbir şey katmadı. Bu Eymen'in mücadelesiydi ve Eymen bunu tek başına kazandı. Zaten içimde hep bir şüphe vardı, hep bir kuşku vardı ve ben bunu defalarca anlattığım insanlar var. Bunları izlerken, evet söylemişti diyecekler kesinlikle" dedi.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü? FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Bakan Şimşek: Yaşam standartları yükselecek Yenidoğan Çetesi'nin sakat bıraktığı çocuklar da var!