Yenidoğan Çetesi'nin sakat bıraktığı çocuklar da var! Yüzde 90 engelli kalan Eymen'in annesi konuştu

FIRAT SARI'NIN TELEFON GÖRÜŞMESİNE ŞAHİT OLDU

İçindeki kuşkunun hiç bitmediğini belirten Ayşe K. "Bir ara kontrole gittiğimde Fırat Sarı'nın bir telefon görüşmesine şahit olmuştum. Bir aile kendisinden şikayetçi olacakmış. Bunun üzerine konuştukları, 'Hiçbir şeyi ispatlayamazlar, raporu düzenleyen biziz. Çocuğun durumu ortada. Ellerinden geleni ardına koymasın, bizim de elimiz boş değil istediklerini yapabilirler' diye konuşmalarına şahit oldum.

En ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum. Kesinlikle diplomaları iptal edilmeli, bu insanlar asla içeriden çıkmamalı. Devlet hastanesine gitseydim, araştırma hastanesine gitseydim o an başka bir hastaneye gitmiş olsaydım, işini iyi yapan insanlar ile karşılaşmış olsaydım, Eymen daha farklı durumda olabilirdi" şeklinde konuştu.

Hakan Şükür'den tepki çeken Fethullah Gülen paylaşımı FETÖ elebaşının ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Galatasaray ligi şampiyon tamamlayacak! Fenerbahçe'ye 3 puan fark... FETÖ elebaşı Gülen’in ölümü sonrası Pensilvanya'daki evi görüntülendi! Yenidoğan Çetesi'nin sakat bıraktığı çocuklar da var! Şanlıurfalı işçiye 3 gün işkence edilip, böcek yedirildi