Yeşilçam yıldızı Müjde Ar'dan korkutan haber! Kalp ameliyatı oldu

Yeşilçam'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Müjde Ar, kapalı kalp ameliyatı oldu. Damarlarının yüzde 95'inin tıkalı olduğu belirlenen ve acil ameliyata alınan oyuncu yaptığı açıklamada "Ne sigara ne alkol içerim. Eşim hastaneye gitmişti ben de halsizliğimi söyleyince tetkik yapıldı ve acil operasyona alındım" dedi.

Yeşilçam'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Müjde Ar, kapalı kalp ameliyatı oldu. Damarlarının yüzde 95'inin tıkalı olduğu belirlenen ve acil ameliyata alınan oyuncu yaptığı açıklamada "Ne sigara ne alkol içerim. Eşim hastaneye gitmişti ben de halsizliğimi söyleyince tetkik yapıldı ve acil operasyona alındım" dedi.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?