Yeşilçam'ın erotik film furyasında erkekler yükselirken kadınları unutuldu gitti! İşte erotik film furyası mağduru kadınlar...

DİLBER AY

Gülşen Demirci (bilinen sahne adıyla: Dilber Ay; 12 Temmuz 1958 - 1 Ocak 1995), Türk sinema sanatçısı.

1979-80 yılları arasında çok sayıda yetişkin türde içerikli filmde rol aldı. Ses sanatçısı Dilber Ay ile isim benzerliği bulunmaktadır.

TİNERCİLER TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Gülşen Demirci 1995 yılında ölmüştür. Tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilmektedir. Birlikte yaşadığı Malatya'lı bir erkek tarafından pavyon çıkışında öldürüldüğüne dair bilgiler bulunmaktadır. Almanya'ya yerleşerek kendisini unutturduğuna dair söylentiler de vardır. Tıpkı gerçek isminde olduğu gibi bu hususta da bir belirsizlik mevcuttur. Ölümüne dair tüm bilgiler şaibelidir.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! İşte 20 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?