Yeşilçam'ın erotik film furyasında erkekler yükselirken kadınları unutuldu gitti! İşte erotik film furyası mağduru kadınlar...

SEHER ŞENİZ'İN TRAJİK SONU

Yeşilçam'ın erotik film furyasında yer almış birçok kadın oyuncu gibi Seher Şeniz de bu dönemin kurbanlarından biri oldu. Ünlü oyuncu, sinema dünyasında yaşadığı baskılar ve zorluklarla mücadele ederken, sonunda trajik bir sona sürüklendi. Seher Şeniz, ardında derin izler bırakan intiharıyla Türk sinema tarihine adını yazdırdı.

1992 yılında, yüzlerce hap ve alkol alarak hayatına son veren Seher Şeniz, geriye sadece onlarca film, üç evlilik ve Playboy dergisinde yer almış bir kadın olmanın getirdiği ağır yüklerle dolu bir yaşam bıraktı. İntihar mektubunda yazdıkları, onun yaşadığı acıların ve hayal kırıklıklarının derinliğini gözler önüne serdi: "Nihayet bu iğrenç dünyadan gitmeyi başardım. Ölmenin, ölmeye çalışmanın bu kadar zor olduğunu söyleselerdi alay ederdim. 15 yaşında anladım insanların ne mal olduğunu. Ben fahişe olmak için yaratılmamışım, hassas ve duygusalım."

Şeniz, bu acı dolu yolculuğun sonunda, sadece sinema dünyasında değil, yaşamının her alanında yalnız kalmış bir kadın olarak anılmaya devam ediyor.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Okan Buruk'tan Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz Dries Mertens kararı