Yeşilçam'ın erotik film furyasında erkekler yükselirken kadınları unutuldu gitti! İşte erotik film furyası mağduru kadınlar...

ZERRİN EGELİLER

Asıl adı Hatice Özgül olan Zerrin Egeliler, Yeşilçam dönemi sinemasının önemli figürlerinden biridir. Zerrin Egeliler, kariyerinin başlarında çektiği filmler nedeniyle seks ve çıplaklıktan büyük bir iğrenç duyduğunu ifade ediyor.

Devlet, yıllar sonra bu tür filmleri yasaklamaya karar verdiğinde, Zerrin Egeliler de soruşturma geçiren isimlerden biri oldu. Onun filmlerinde sıkça karşılaşılan temalardan biri, uzun sahnelerde tecavüze uğrayan ve filmin sonunda ya deliren ya da intihar eden kadın karakterlerdir. Mutlu sonlar ise neredeyse hiç görülmez. Yeşilçam'ın bu tür yapımlarda kadın cinselliğini genellikle olumsuz bir şekilde yansıttığı görülür.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Akbank'ta hesabı olan soyuluyor!