Yeşilçam'ın erotik film furyasında erkekler yükselirken kadınları unutuldu gitti! İşte erotik film furyası mağduru kadınlar...

ARZU OKAY

Arzu Okay, eğitimini tamamlamayı ve fizikçi olmayı, beyin gücüyle çalışarak önemli buluşlar yapmayı hayal ettiğini ifade etmişti. Ancak ticaretle ilgilenmeye karar verdiğinde, dükkan kiralamak ve iş kurmak istediğinde karşılaştığı zorluklar, onu tanıyanların ya rahatsız etmesi ya da dükkanı kiraya vermemesi şeklinde oldu. Toplum baskısına maruz kaldığını kabul ediyordu. Nihayetinde Fransa'ya taşınarak yeni bir yaşam kurdu ve evlendi.

Sanat dünyasına 14 yaşında adım atan Arzu Okay, 10 yıl boyunca 100'ün üzerinde filmde rol aldı. 1970'lerin sonunda Yeşilçam'ın karanlık döneminin etkilerini fazlasıyla hissetti.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Akbank'ta hesabı olan soyuluyor! Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum Kerem Aktürkoğlu, şova Şampiyonlar Ligi'nde de devam etti!