Yıl sonu izleyiciyle buluşacak! Merakla beklenen Bihter filminden yepyeni kare

Beren Saat ve Selçuk Yöntem'in başrolde olduğu bir döneme damga vuran dizi olan Aşk-ı Memnu, beyaz perdeye uyarlandı. Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un başrolünde yer aldığı yıl sonunda dijital platformda yayınlanmaya hazırlanan Bihter filminden yepyeni kare geldi.

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisi bir döneme damgasını vurmuştu. Aşk-ı Memnu dizisi başrollerinde yer alan Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nebahat Çehre'nin başarılı performansıyla izlenme rekorları kırmıştı.

Şimdilerde Aşk-ı Memnu dizisi 'Bihter' ismiyle ve değişen oyuncu kadrosuyla dijital platformda yayına girmeye hazırlanıyor.

Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce'nin başrolü oynadığı Bihter filmi yıl sonunda Amazon Prime'da izleyiciyle buluşacak.

FİLMDEN İLK KARE

Ocak ayında çekimlere başlanan filmin Netflix'te yayınlanacağı konuşuluyordu ancak platform kararından vazgeçmişti. Yapım şirketi Taff Pictures, Netflix'in ardından Amazon Prime ile anlaşma sağladı. Filmle resmi anlaşma yapılan Amazon Prime'ın Instagram hesabından yeni Bihter (Farah Zeynep Abdullah) ve Behlül'den (Boran Kuzum) ilk kareyi paylaşarak "Harika bir haberimiz var! Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant ve Hande Ataizi'nin olduğu Bihter filmi yıl sonunda sadece Prime Video'da yayına girecek… Bu haberle birlikte yeni yerli yapımların da platformumuza ekleneceğini duyurmuş olalım. Bizi takipte kalmanın en iyi zamanı" denildi.

TikTok yöneticileri ABD mahkemesinde! İşte detaylar... MSB duyurdu: 57 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi Ömer Çelik: Cenazeler siyasi partilerin nutuk atacağı yer değil
Sonraki Haber