Yıllar sonra sahnelere dönen İbrahim Tatlıses İzmir'e veda etti

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrasında doktor tavsiyesiyle İzmir'e taşınarak orada yaşamaya başlayan İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, 6 ay gibi bir süre için İzmir'e veda etti. Yoğun bir konser temposuna girmeye hazırlanan Tatlıses farklı şehirlerde sevenleriyle buluşacak.

Uzun yıllardır İzmir'de sakin bir yaşam süren 69 yaşındaki şarkıcı İbrahim Tatlıses bugün İzmir'den ayrıldığını duyurdu... Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'nün sahibi olan ve daha önce çok kez kadına şiddet haberleriyle, kadınlar hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle tepkilerin hedefi olan Tatlıses yıllar sonra sahnelere dönmenin heyecanını yaşıyor.


Şarkıcı, oyuncu, televizyon programcısı ve iş adamı İbrahim Tatlıses 12 yıl aradan sonra ilk kez geçtiğimiz yaz Kuruçeşme Açıkhava'da sahne almıştı. Yıllar sonra sevenlerinin karşısına çıkan Tatlıses yoğun konser sürecine giriyor.


'İBO SHOW'LAR BAŞLIYOR'

Konserleri nedeniyle İzmir'den 6 aylığına ayrıldığını duyuran İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine güzel haberi verdi. Konserleri nedeniyle İzmir'den ayrılan Tatlıses şu ifadeleri kullandı:


''Şimdilik hoşçakal güzel İzmir. İbo Show'lar başlıyor... 6 ay yokum, ara ara geleceğim. Avrupa turneleri, gazino programları, şükür yoğun bir tempoda olacağım. Unutma İzmir (ben bitti demeden bitmez). Çekirdek ailem sana emanet.''


Reytinglerde kim birinci oldu? İşte 23 Ekim TV reyting sıralaması... Para piyasası fonları yüzde 600 büyüdü Kafesteki kadını kırbaçlama partisi vermişler! 250 liraya 1 kırbaç
Sonraki Haber