Yılmaz Özdil ifşa etti: 'CHP'de Sezgin Tanrıkulu gelince Atatürkçüler partiden uzaklaştırıldı'

CHP'ye yakınlığı ile bilinen Yılmaz Özdil, Sezgin Tanrıkulu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özdil "Sezgin Tanrıkulu CHP milletvekili oldu, genel başkan yardımcısı oldu. Toplumda sevilen Atatürkçüler partiden uzaklaştırıldı" dedi.

Yılmaz Özdil CHP içinde yaşananları ifşa etti. Özdil PKK yandaşı olarak bilinen CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nu ifşalayan Özdil, partinin terör örgütü ile ilişkisini de gözler önüne serdi.

Özdil, Tanrıkulu üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i de hedef aldı


Gazeteci Özdil, "PKK'lıların resmi avukatı olan Sezgin Tanrıkulu CHP milletvekili oldu, genel başkan yardımcısı oldu. Toplumda sevilen Atatürkçüler partiden uzaklaştırıldı. Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın olan herkesi biçti, Sezgin Tanrıkulu'nu yanına aldı. Son seçimde PKK'nın kurulduğu Fis Köyü'ne gitti. Çocukluğumdan beri hiç ihmal etmediğim bir yerdeyim, Fis’teyim diye anons çekti. Sosyal medya hesaplarından yayınladı. PKK’nın kurulduğu köy, daha ne desin adam yani. PKK'nın kurulduğu yerden seçim mesajı verdi. Özgür Özel, Kürdistancı operacının elini öperken yanında kim vardı? El öpme işini kim organize etmişti? Sezgin Tanrıkulu" ifadelerini kullandı.

Google'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel doodle! Arda Güler'e büyük onur: Kopa Trophy’de kazanan belli oldu! FETÖ elebaşı 29 Mayıs'ta mı öldü?
Sonraki Haber