Yılmaz Özdil Yenidoğan Çetesi'yle: Unuttuğu o fotoğrafı ortaya çıktı!

İstanbul’da yenidoğan bebeklerin özel hastanelere nakledilerek haksız kazanç sağlanmasına yönelik soruşturmayı yürüten savcı Y.E.'yi, makamında ölümle tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'in CHP yandaşı gazeteci Yılmaz Özdil ile fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul’da bazı özel hastanelerin yenidoğan bakım ünitelerinin kiralanarak insani ve uygun olmayan koşullar nedeniyle bebek ölümlerinin meydana geldiği 'yenidoğan çetesi' soruşturması sürüyor.

Çete üyeleri özel hastanelere naklettikleri bebekleri öldürmekle kalmamış, soruşturmayı yürüten Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Savcısı Y.E'yi de makamında ölümle tehdit etmişti.

ÖZDİL İLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'in CHP yandaşı gazeteci Yılmaz Özdil ile fotoğrafları ortaya çıktı.

Zengin'in, Özdil ile verdiği poza, "Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız. Yazılarını saygıyla takip ettiğim kelimelerin efendisi Yılmaz Özdil." notunu düştüğü görüldü.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu meseleye ilişkin bugün ilk kez paylaşım yapan Özdil, yenidoğan çetesi üzerinden iktidarı hedef alıp, "Çocuklarına bayram armağan eden dünyadaki ilk ve tek ülkenin, getirildiği nokta, bebek cehennemi." ifadelerini kullandı.

İsrail'in İran'a saldırı hazırlıkları Tahran'a mı sızdırıldı? Yılmaz Özdil Yenidoğan Çetesi'yle: Unuttuğu o fotoğrafı ortaya çıktı! Bir ilimizde PKK'ya yönelik operasyon nedeniyle sokağa çıkma yasağı!
Sonraki Haber