YKS tercih kılavuzu 2024: YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

YKS 2024 sınav sonuçlarının ÖSYM tarafından duyurulmasının ardından YKS tercih kılavuzunun yayınlandı. YKS tercihleri 25 Temmuz-2 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Bu çerçevede 2024 YKS tercih kılavuzu büyük bir merakla araştırılıyor. İşte ayrıntılar...

YKS 2024 tercih kılavuzu! Geçtiğimiz günlerde sınava giren binlerce öğrenci tarafından heyecanla beklenen YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardından, YKS tercih kılavuzu da yayınlandı. İşte, YKS 2024 tercih kılavuzu! İşte detaylar...

2024 YKS TERCİH KILAVUZU

YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 2024-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ön bilgi amacıyla yayımlandı.

Tüm bunlara ek olarak, adayların tercihlerini yapmadan önce tercih süresinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak kılavuzu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM'den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekiyor.

Bu bağlamda, tercihler 25 Temmuz-2 Ağustos'ta yapılacak.

ÖSYM TERCİH KILAVUZU İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ.

Menzil'in miras kavgası! Kameralar önünde tartıştılar! Canfeza ve Mahir muradına erecek mi? Düğün günü beklenmeyen aksilik! Yahya Sinvar'ın çatışarak şehit olduğu anların videosu yayınlandı!
Sonraki Haber