“Yönetim de Dominik Livakovic’ten memnun değil! Kaleci bu seviyedeyse yarışamazsınız. Muhakkak takviye lazım. Dzeko’nun golcülük yeteneği endişe verici! Krunic de Maldonado'nun Balkan versiyonu gibi”

Fenerbahçe, Süper Lig’in 23. hafta maçında Ankaragücü’nü 2-1’lik skorla mağlup etti. Maç sonu gazeteci Serdar Ali Çelikler, sarı lacivertli takımda Livakovic, Dzeko ve Krunic’i eleştirdi. Serdar Ali Çelikler, Livakovic’ten memnun olunmadığını iddia ederken, Dzeko’nun da golcülüğünün yetersiz olduğunu savundu.

SERDAR ALİ ÇELİKLER: “YÖNETİM LİVAKOVİC’TEN MEMNUN DEĞİL!”

Süper Lig’in 23. hafta maçında Fenerbahçe, sahasında Ankaragücü’nü ağırladı. Mücadelede penaltı golüyle 1-0 geriye düşen Fenerbahçe, Cengiz Ünder’in 2 golüyle ilk yarı bitmeden skoru 2-1’e getirmeyi başardı. Maçta kalan bölümde gol olmadı ve Kanarya 3 puanı kaptı. Maçtan sonra HaberTürk’teki köşesinde mücadeleyi değerlendiren gazeteci Serdar Ali Çelikler, Dominik Livakovic, Edin Dzeko ve Rade Krunic hakkında ilginç tespitlerde bulundu.

Boynunda kanama, çürüme ve sıvılaşma... ABD medyası yazdı! Lübnan'daki telsizler nasıl patlatıldı? O bölgelerde kuvvetli yağış için tedbirinizi alın! İşte o iller... Çağrı cihazları nasıl patlatılıyor? Üç olası senaryo... Yüzünde meymenet bile kalmamış Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor!