Yorgunluk, mide bulantısı, iştahsızlık ile belirti veriyor! Karaciğer yağlanması neden olur? Karaciğer yağlanması nasıl geçer? İşte tedavi yöntemleri...

Karaciğerimiz, besinleri kontrol ederek zararlı maddeleri ayıklayan, kana karışmalarını önleyen ve dışarı atılımını sağlayan, genel sağlık durumumuzu koruyan hayati bir organdır. Sağlıklı bir karaciğer, yaşam kalitemizi de doğrudan etkiler. Fakat karaciğer yağlanması, bu önemli organın işlevini bozarak ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Uzman Dr. İlksoy İkibiroğlu, karaciğer yağlanmasının belirtileri ve önlenmesi için dikkat edilmesi gerekenler hakkında önemli bilgiler veriyor.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı!