Yorgunluk, mide bulantısı, iştahsızlık ile belirti veriyor! Karaciğer yağlanması neden olur? Karaciğer yağlanması nasıl geçer? İşte tedavi yöntemleri...

KARACİĞER YAĞLANMASI NASIL ÖNLENEBİLİR?

İç Hastalıkları Anabilim Dalı Uzmanı Dr. İlksoy İkibiroğlu karaciğer yağlanmasını önlemek için alınması gereken tedbirleri açıkladı.

Alkol Tüketimini Sınırlayın: Fazla alkol tüketimi, karaciğer yağlanmasının en önemli nedenlerinden biridir. Alkol tüketimini sınırlamak veya tamamen bırakmak karaciğeriniz için yapabileceğiniz en önemli şeydir.
Kilo Kontrolünü Sağlayın: Fazla kilo veya obezite, karaciğer yağlanmasına yakalanma riskini önemli ölçüde artırır. Sağlıklı bir kiloya ulaşmak ve korumak için dengeli beslenin ve düzenli egzersiz yapın.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak? Victor Osimhen'in Galatasaray'a transferinin perde arkası aralandı!