Yorgunluk, mide bulantısı, iştahsızlık ile belirti veriyor! Karaciğer yağlanması neden olur? Karaciğer yağlanması nasıl geçer? İşte tedavi yöntemleri...

Sağlıklı Beslenin: Doymuş ve trans yağlar, şeker ve işlenmiş gıdalardan fakir, sebze, meyve ve tam tahıllar açısından zengin bir beslenme düzeni benimseyin.
Düzenli Egzersiz Yapın: Haftada en az 150 dakika orta tempolu egzersiz yapmak karaciğer yağlanmasını önlemede ve genel sağlığınızı korumada etkilidir.
Diğer Risk Faktörlerini Kontrol Altına Alın: Diyabet, yüksek kolesterol ve yüksek tansiyon gibi diğer sağlık sorunları da karaciğer yağlanmasına yol açabilir. Bu nedenle, bu risk faktörlerini kontrol altında tutmak önemlidir.
Karaciğer yağlanması erken teşhis ve tedavi ile önlenebilir ve hatta geri döndürülebilir. Düzenli olarak sağlık kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmeyin ve yukarıdaki belirtilerden herhangi birini yaşıyorsanız bir uzmana başvurmaktan çekinmeyin.

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... Metin Arolat bu fotoğraftan sadece ben kaldım demişti... Çalışan emekliler dikkat! Maaşınız kesintiye uğrayabilir... Fenerbahçe'nin derbi 11'i belli oldu! Jose Mourinho'dan sürpriz Galatasaray'ın derbi ilk 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan sürpriz karar Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi