Youtube Kontraspor tecrübeli ekibiyle yeni dönemine EURO 2024 heyecanıyla başlıyor!

Tüm dünyayı saran spor eğlencesi “futbol”, Euro 2024 ile birlikte youtube spor kanalı Kontraspor’da takipçileriyle buluşacak.

Euro 2024 boyunca, Nihat Kahveci ve Nebil Evren “Kontratak” ile, Uğur Karakullukçu ve Serkan Korkmaz ise “Eurogol” ile turnuvadaki tüm maçların önünde, devre arasında ve sonunda canlı yayında olacaklar. 

Spor yayıncılığının zarif siması Roksan Kunter “Euro2024 Trendler” ile gezegeni sarmalayan Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanının günlüğünü tutacak. 

Türk radyoculuğu, mizahı, edebiyatı ve yayıncılığına damga vuran ünlü şovmen Ceyhun Yılmaz ve deneyimli spor yayıncısı Serkan Korkmaz, özel konuklarıyla izledikleri milli takımımızın maçları ve kritik karşılaşmalarda canlı yayınlarda futbol keyfini katlayacak.

 Youtube Kontraspor Ekibi Hakkında

Yediden yetmişe tüm sporseverlerin baş köşelerinde konumlanan, en büyük eğlence “futbol” yeniden usta ellerdeolacak. 

Spor yayıncılığının tüm kırılma noktalarında başroldeki isim Fuat Akdağ yönetiminde, Türk futbolunun yaşayan efsanesi Nihat Kahveci, ana akımdan dijitale transfer olan ünlü moderatör Nebil Evren, deneyimli spor yayıncısı Serkan Korkmaz, fenomen yorumcu Uğur Karakullukçu, başarılı sunucu Roksan Kunter, kariyerine spor medyasında başlayan ünlü şovmen Ceyhun Yılmaz “Kontra Spor” youtubekanalında dikkat çeken program ve yorumlarıyla yer alacak.

Kontrasporcom Genel Yayın Yönetmeni Fuat Akdağ, “Spor yayıncılığında yeni ufuklara Kontraspor ile açılıyoruz. Dijital teknolojiler doğurgan ve yayıncılık alanında tarifsiz yenilikler sunuyor. Her ülke kendi kültürüne ve yayıncılık anlayışına uygun yayın formatları planlıyor. YouTube gibi mecralarla televizyon dediğimiz şey yeniden tanımlanıyor. Türkiye’de de YouTube kanalları profesyonelleşti ve artık reklam alan, reklam satan düzenli bir yayın akışı olan ve daha önce televizyonlarda yorumculuk ve ekran yüzü olarak görev yapmış insanların da istihdam edildiği bir ortama dönüştü. Büyük medya grupları bir gün bu dijital spor yayıncılığı alanında faaliyet gösterecek diye bekliyorduk biz zaten ve artık işte bunun Türkiye’deki ilk örneği başlıyor. Haber Global gibi büyük bir medya grubu YouTube’da hayata geçirdiği Kontraspor kanalı ile vizyon farkını ortaya koydu. Çok heyecanlıyız. Çok da iddialıyız. Türkiye’de spor yayıncılığını yeniden tarif edeceğiz. Tüm sporseverleri Kontraspor’a bekliyoruz.” diyor.

Kerem Aktüroğlu: Tüm hayallerimi gerçekleştiriyorum! Yer bilimci Naci Görür, Adana depremi sonrası üstüne basa basa uyardı! MasterChef Türkiye fragmanı yayınlandı! Haftanın kaptanı kim oldu?
Sonraki Haber