Yüksel Güran, amcayı korumaya devam etti: Görmedim, duymadım, bilmiyorum

Narin Güran'ın sırlarla dolu annesi Yüksel Güran'ın tutuklanmadan önceki ifadesi ortaya çıktı. Yüksel Güran'ın "Benim şüphelendiğim kimse yoktur. Kocamın da husumetlisi olup, olmadığını bilmiyorum" sözleriyle "korumaya" devam ettiği görüldü.

OLAY GÜNÜNÜ TEK TEK ANLATTI

Yüksel Güran, ifadesinde, olay gününü anlatarak, "Sabah 5 gibi kalktım. Bahçeden bamya topladım. Baktım ki bir hindi bahçede ölmüş ve yarısı yenmiş. Geri kalan yarısı da yerde kalmıştı. Saat 06.00 sıralarıydı. Gittim eve O.'yu kaldırdım. İşe gidecekti. Hemen aşağıya indim. İndikten sonra damdakilerin hepsi indiler. Sonra bana, 'Sofrayı kur, M. de kahvaltıya gelecek' dediler. Ben de sofrayı kurup, kahvaltı yaptık. Kahvaltıdan sonra M. ve eşim Arif, Batman'a gittiler. Baran da onlarla birlikte kalktı, gitti. Kalktıklarında saatin kaç olduğunu hatırlamıyorum. Sofrayı kaldırdık. Enes banyoya girdi ve çıktı. Ben ve Narin evdeydik. Çamaşır makinemiz bozuktu. H.'yi aradım. Makinesi boşsa 'Elbiseleri getireceğim' dedim. Sonra elbiseleri alıp, buraya götürdüm. Daha sonra dönüp, evimi toparladım. Çocuklar da evdeydi. Hepsi, 'Ağabeyimiz oyuncak getirmemiş' diyerek şakalaşıp, oynuyorlardı. Balkonu yıkadım. Saat kaç olduğunu bilmiyorum.

Sonra amcamın gelininin evine gittim. Batman'dan gelmişti. Evleri bizim evin arkasındadır. Ev, kız kardeşim S.K.'nin evidir. Burada kahveyi içtikten sonra Ferhat gelip, bana Enes'in ona, 'Anne gelsin, acıktık' dediğini söyledi. Ben de eve gittim. Saat 12.00 gibiydi. Biraz evde çocuklarla oynadım. Sonra çocuklar patates kızartması istedi. Ben de onlara patates kızartması yaptım. Narin ve E., telefon için kavga ediyorlardı. 'Onlara neden böyle yapıyorsunuz' diyerek telefonu onlardan aldım" dedi.

Narin'in amcasından skandal paylaşım! Narin'in otopsisinde kahreden detay! Ünlü Rapçi Diddy hakkında korkunç iddialar! Evinden neler çıktı! Hizbullah 5 ay önce ithal etmiş! İşte detaylar... Yenge Hediye Güran ve kuzenlerle ilgili sıcak gelişme! Narin'in yengesi kasten öldürmeye iştirak suçundan tutuklandı!