Yüksel Güran kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, iki kez banyo yapmış

Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos günü Narin’in yaşadığı evde halı, koltuk örtüsü, nevresim, yolluk ve masa örtülerinin yıkandığı, anne Yüksel Güran’ın kıyafetlerinin dezenfekte edildiği belirlendi. Evi çamaşırhaneye çeviren Narin'in katil zanlıları delil karartmak için iş bölümü yapmış. Anne Yüksel Güran'ın iki kez banyo yaptığı yeni bulgular arasına eklendi.

ORTAM DİNLEMESİNE KARŞI MÜZİK SESİ

Narin Güran cinayetinde katil kim sorusu yanıt beklerken, iddianameden çok önemli ayrıntılar çıktı. Halk TV'den Ferit Demir'in haberine göre, savcılık kararı ile çok sayıda kişiye yönelik teknik takip kararı alındı. Teknik takibin yanı sıra ortam dinlemesi de yapıldı. Güran ailesinin, ortam dinlemesine karşı müziğin sesini açarak önlem almaya çalıştıkları öğrenildi.

Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos günü Narin’in yaşadığı evde birçok halı koltuk örtüsü yolluk ve masa örtüleri ile birlikte, anne Yüksel Güran’ın kıyafetlerinin çamaşır makinesinde yıkandığı yine evdeki halıların en az iki kez yıkandığı belirlendi.

Bütün aile üyelerinin, özellikle Hediye Güran, Maşallah Güran ile anne Yüksel Güran’ın 21 Ağustos günü en az iki kez banyo yaptıkları yine Salim Güran’ın uzun bir süre banyo yaptığı ve aracını kapı önünde yıkadığı da tespit edildi.

Sakine Garipoğlu kimdir, Cem Garipoğlu'nun neyi oluyor, kaç yaşında? Kızının kaybolduğu gün çamaşırları, halıları yıkamış, delil karartmış Polis katili Yunus Emre Geçti'ye Casperlar çetesi sahip çıktı! Fenerbahçe'nin 11'i belli oldu! Mourinho'dan Mert Hakan'a son şans Yunan basını Galatasaray'a hayran kaldı! "Kalitemiz yetmedi" CarrefourSA'dan alışveriş sepetlerini ucuzlatacak indirim fırsatları!