Zeynep Koçak'ın son hali gündem oldu! Güllü'ye benzetilince verdiği yanıtla Kıvanç Talu'ya gönderme yaptı

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programı ile ünlenen Zeynep Koçak, yıllar içerisindeki değişimiyle herkesi şaşkına çevirdi. Saçlarını sarıya boyatarak kamera karşısına geçen Koçak'ın son hali Güllü'ye benzetildi. Koçak, yapılan benzetme üzerine yaptığı bir paylaşımda 100 milyon liralık vurgun iddiasıyla gündem olan Kıvanç Talu ve Beril Talu çiftine yaptığı göndermeyle dikkat çekti.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' adlı komedi programı ile ünlenen Zeynep Koçak, yıllar içerisindeki ilginç değişimiyle ''Nereden nereye'' dedirtti. Zeynep Koçak'ın saçlarını sarıya boyatması, aldığı kilolar ve estetikli hali Koçak'ın 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki halinden eser bırakmayınca sosyal medya kullanıcılarının yaptığı bir benzetme dikkat çekti. Güllü'ye benzetilen Zeynep Koçak, yorumlara verdiği yanıtla gündem oldu.

"Türkiye'nin nefretlik ailesi" ile ilgili yeni iddia İşte 19 Eylül 2024 güncel altın fiyatları Aniden oluşabilir... Risk haritası güncelleniyor! Meteorolojiden birçok il için kuvvetli yağış uyarısı! Akaryakıtta tabelalar değişti! İşte güncel fiyatlar Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum